Profil

Profil

Soundbest A/S er leverandør og producent af akustiske produkter til loft og væg, fortrinsvis til det professionelle projektmarket. Med 35 års erfaring i markedet er vi, i egenproduktion, leveringsdygtige i trælameller i krydsfiner og massivtræ samt MDF med fineret overflade. Vi råder over moderne et produktionsapperat

Ud over ovenstående er Soundbest agent for en række udenlandske producenter indefor mineraluldsbaseret produkter incl Wall panels med tekstil samt alt indenfor metallofter og komplekse gipsløsninger.

Som producent og  leverandør er Soundbest også  produktudvikler og yder proffesionel supervision fra start projekt til aflevering.

Vision

Det er vores vision primært at være fagentreprenørens og arkitekternes foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med entrepriser indenfor akustisk regulering og bistå med saglig rådgivning om valg af materialer.

Det lever vi op til ved at tilbyde en bred vifte af produkter kombineret med muligheder for at udvikle specialløsninger. Produktsortimentet suppleres af vores store viden om akustisk indeklima og den gode trivsel, der bygger på mange års erfaring med tidligere projekter.

Samarbejde

Vores primære samarbejdspartnere er fagentreprenører og arkitekter. Vi beskæftiger os typisk med at levere totalløsninger der skaber den ønskede akustisk.

I ethvert samarbejde bestræber vi os på at afdække alle relevante krav til den akustiske løsning eksempelvis ønsker til design og konstruktion

Vi har defineret ti grundregler der er fundamentet for vores position som den foretrukne samarbejdspartner på området.

De 10 grundregler

I ethvert samarbejde tilbyder vi:

///                 Professionel rådgivning baseret på erfaring

///                 Sparring på konstruktionsniveau

///                 Sparring omkring projektering

///                 Sparring omkring designmuligheder

///                 Hurtig tilbagemelding & tilbudsgivning

///                 Kun Kvalitetsprodukter

///                 Vejledning i godt akustisk indeklima og trivsel

///                 Godt design, smukt og enkelt

///                 Stort udvalg af akustiske løsninger

///                 Mulighed for udvikling af specialløsninger